「香港遠征組」報名杜拜世界盃賽事

已經有一些日本馬表態報名杜拜世界盃賽事,日本馬之爭可能已經在報名中爭奪

「杏目」(Almond Eye、アーモンドアイ有馬紀念賽慘敗而回,同樣地剛剛在JRA賞被完敗。目前正式北方牧場休養設施放草中。國枝榮證實已經替「杏目」報名杜拜草地大賽以及杜拜司馬經典賽。他表示未有最後決定。

新聞來源netkeiba.com

2018年勝出女皇盃以及香港盃的「勝出光采」(Win Bright、ウインブライト)雖然今年仍然以女皇盃作首要目標。但是練馬畠山吉宏亦表示已經報名杜拜草地大賽。不過他表示首要的是稱霸中山紀念賽。

新聞來源日刊體育

香港瓶冠軍「耀滿瓶」(Glory Vase、グローリーヴェイズ)亦已經報名杜拜司馬經典賽,尾關知人稱已經報名賽事,暫未決定是否出賽,會在稍後作出決定。

新聞來源日刊體育

Author: flameracing

一個對海外賽事的比重比香港賽事更多的人士,只要是賽馬,我也會關注。敵人只有危害馬壇之人士。

One thought on “「香港遠征組」報名杜拜世界盃賽事”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.