凱旋門大賽之後?英國冠軍賽馬日?育馬者盃?日本盃?還是香港國際賽

經過星期六日兩場硬戰後,已經有多匹馬出戰其他賽事計劃。我們根據可靠消息,公佈10月1日之後確定出戰賽事的馬匹,其他之前確定的消息不會追加

以下消息最少一項有效來源,如練馬師訪問以及新聞報導。並於10月1日或後上確定的消息。

英國冠軍賽馬日
長途盃:「真章」(Trueshan)
雌馬錦標:La Petite Coco
短途錦標:「龍行駒」(Rohaan)、「夢沁蘭甜」(Mo Celita)
女皇伊利沙伯錦標:「故人來」(The Revenant)、Saffron Beach
冠軍錦標:「加踏步」(Addeybb)視場地

育馬者盃(只包括非美洲馬匹)
草地短途大賽:「沉醉」(A Case of You)
一哩大賽:「明珠常盈」(Pearls Galore)(很可能)、「陳年美酒」(Vin de Garde、ヴァンドギャルド
草地大賽:「笑來威」(Sealiway)、「大利威」(Tarnawa)、「萬勝飛」(Mishirff)視冠軍錦標後決定

日本盃(限海外馬匹)
「萬勝飛」(Mishirff)視冠軍錦標後決定

香港國際賽事(限海外馬匹)
短途錦標:「妙發靈機」(Pixie Knight、ピクシーナイト)、「喜雅王」(Shivaji、シヴァージ)、「魔族閃焰」(Mozu Superflare、モズスーパーフレア
香港一哩錦標:「喜雅王」(第二選)
香港盃:「譽滿杜拜」(Dubai Honour)
香港瓶:「命令」(Hukum)、「魔族紳士」(Mozu Bello、モズベッロ

Author: flameracing

一個對海外賽事的比重比香港賽事更多的人士,只要是賽馬,我也會關注。敵人只有危害馬壇之人士。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.