皐月賞冠軍地標圖形或挑戰香港國際賽事

先聽著好了,還有幾個月時間,很多事都可以改變

皐月賞冠軍「地標圖形」(Geoglyph、ジオグリフ)其後角逐日本打吡,以第七名完成,證實第一腳趾骨折。「地標圖形」將於秋季天皇賞上陣,然後視乎賽事結果會考慮角逐香港盃。Sunday Racing代表吉田俊介為「地標圖形」近況親自解說。他指骨折程度只算輕微,入秋之後應該可以保持好狀態,會直接角逐秋季天皇賞。目前康復程度不錯。

過往也有一匹皐月賞冠軍前往香港出賽參加香港國際賽事,就是「標誌名駒」(Logotype、ロゴタイプ)。在2016年香港一哩錦標以第五名完成。

新聞來源日刊體育

Author: flameracing

一個對海外賽事的比重比香港賽事更多的人士,只要是賽馬,我也會關注。敵人只有危害馬壇之人士。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: